Egyéni ülések - Védőháló  

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA_es_csaladbarat

EGYÉNI FEJLESZTÉSEK

A KAMASZ-TANYA GYIE - EGYÜTT A CSALÁDOK JÖVŐJÉÉRT PROJEKT KERETÉN BELÜL

A Kamasz-Tanya Gyermek és Ifjúsági Egyesület az EFOP-1.2.1-15 – Védőháló a családokért tárgyú pályázat keretén belül, az Együtt a családok jövőjéért projekt kedvezményezettjeként az alábbi egyéni fejlesztésekre kínál ingyenes lehetőséget:

Az egyéni foglalkozásokat előzetes egyeztetés alapján ott tartjuk meg, ahol a jelentkezőnek a legalkalmasabb. A Séta Önmagadért (séta-coaching) esetében előre megbeszéljük a találkozási helyszínt és az útvonalat. A többi coaching ülésnél - szervezetek esetében - lehetőség van a munkahelyen való találkozásra is.

A coaching módszerének leírása: 

A professzionális coaching olyan szakmai kapcsolat, amely abban segíti az ügyfelet, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletében (life coaching), akár a munkájában, vagy a szervezetben, ahol dolgozik (corporate coaching). A coaching folyamat során az ügyfél elmélyíti tudását, növeli teljesítményét, és mindezek eredményeként javul az életminősége.

Minden találkozáskor az ügyfél választja meg a beszélgetés fókuszát, míg a coach figyelmesen hallgatja, megfigyeléseit visszajelzi, és legfőképpen kérdéseket tesz fel. Ez az interakció egyrészt segíti az ügyfelet abban, hogy világosabban lásson, másrészt akcióra serkenti. A coaching folyamata a fókusz és a választási lehetőségek bővítésével felgyorsítja az ügyfél fejlődését. A coaching arra koncentrál, hogy világossá váljon hol tart most az ügyfél, és mit akar tenni annak érdekében, hogy eljusson oda, ahová el szeretne érni.

A coaching folyamat eredménye az ügyfél eredménye, azaz szándékának, választásának és akcióinak a következménye, amelyet a coach, mint a folyamat szakértője támogatott.

Séta Önmagadért: 

Speciális, testmozgással egybekötött egyéni coaching, életmódvezetés.

Egyéni tanácsadás Cél Központi témák
Life coaching
(2 x 45 perc)

Corporate coaching
(4 x 45 perc)

Intenzív coaching
(3 x 45 perc)

Séta Önmagadért
(1 x 45 perc)
Az egyén/szervezet szintjén feltárni a megoldandó feladatokat, kitűzni a célokat, támogatni a résztvevőket az első lépés megtételéig, figyelemmel kísérni a folyamatot, elérni, hogy egyedül is képesek legyenek a későbbi krízishelyzeteket felismerni, kikerülni vagy megoldani. önismeret, önértékelés, önbizalom növelés, problémamegoldás, konfliktuskezelés, kommunikáció, együttműködő képesség, elengedés, elfogadás, nézőpontváltás, halogatás, elakadások, erősségek és gyengeségek, érzelmi intelligencia, párkapcsolat, válás, családi összetartozás, a család, mint egység, helyünk a családban, életciklushoz kötődő válságok, életvezetési kompetenciák és tanácsadás, életmódbeli tanácsadás, munka-magánélet egyensúly, időmenedzsment, stresszkezelés, krízishelyzetek (anyagi, párkapcsolati, gyermeknevelési), családtervezés, gyermekvállalás, szülői feladatok, minták, szülő-gyermek kapcsolat, gyermekek magatartás zavarai, gyermekek tanulási zavarai, életkori sajátosságoknak megfelelő nevelési módszerek, egészséges és tudatos életmódra nevelés, drogprevenció, pszichoszomatikus betegségek, burnout szűrés, munkába való visszatérés elősegítése
Mediáció
(3 x 45 perc)
Az intenzív mediációs ülések során olyan helyzetek teremtése, ahol a felek képesek egymással kommunikálni, akár nézőpontot váltani, és mindkettőjük számára megfelelő egyezséget létrehozni, megelőzve az elmérgesedését egy-egy kapcsolatnak, vagy a már erre az útra lépett kapcsolatot normalizálni.  családi érdekellentétek és konfliktusok, válási érdekellentétek és konfliktusok, diszkriminációs érdekellentétek és konfliktusok, iskolai érdekellentétek és konfliktusok, szülő-gyermek érdekellentétek és konfliktusok, szülő-kamasz érdekellentétek és konfliktusok, szülő-nagyszülő érdekellentétek és konfliktusok, nagyszülő-unoka érdekellentétek és konfliktusok

Minden egyes programunk INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.
Projekt azonosítószám: EFOP-1.2.1-15-2016-00201 

Jelentkezés és további információ:
Csizik Renáta
projekt koordinátor
Együtt a családok jövőjéért
Kamasz-Tanya GyIE
efopcsalad(kukac)gmai(pont)com
06/20-331-4461

Kapcsolat

5000 Szolnok, Nyúl u 2
+36 56 220 173
kamasztanyaszolnok@gmail.com
18829761-1-16

Támogatóink